Loading...

Download
  • Genre:Hip Hop & Rap
  • Year of Release:2023

Lyrics

Στο χα πει,δεν είσαι αυτή που τα γράφει γιατί είσαι μουσα,και αυτός ο στοίχος λέει,τι τραβάω και τι τραβούσα.

Κάνε ότι θες,μα κοίτα να μην είσαι απών και απούσα. Πόνος ξαφνικός σαν αγκάθι στην πατούσα και μετά για ένα μήνα από τα τσιγάρα βρωμούσα. Σου 'χα πει πώς αποφεύγεται η τρέλα και όλα γίνονταν καλύτερα, μέρα παρά μέρα. Μου λες βάλε να πιούμε γαλλικό καραμέλα, κάψε ένα τσιγάρο και για μένα. Ήμουν tattoo ή ήμουν χενα? Ελα πες ότι κανείς το κάνεις για να γράφει αυτή η πένα? Ησουν εκεί ή έστω κάπου κοντά?Κάνε υπομονή δεν είναι όλα σκατά,κάνε υπομονή δεν είναι όλα σκατά. Κάνε υπομονή δεν είναι όλα σκατά.


Στο 'χα πει,πως στα δύσκολα όλοι φεύγουν. Έμεινες με το γιατί. Γυρνάει το μυαλό η γλώσσα δεν έχει να πει κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή.

Στο 'χα πει,πως στα δύσκολα όλοι φεύγουν. Έμεινες με το γιατί. Γυρνάει το μυαλό η γλώσσα δεν έχει να πει κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή.(ναι)


Καπνίζω γιατί λείπει, καπνίζω για την λύπη κάποιες μέρες έχω τείχη κάποιες άλλες εχω έχω πύλη, δεν θέλω πολλά μόνο δύο χείλη και το χαμόγελο αυτών το λέω heiling.(εϊ)

Μάθαμε όλοι τώρα μιλάμε για red flags,που ξέρεις τι έχει ζήσει ο καθένας δικέ μου,relax. Σεβάσου μυαλά, σεβάσου θέλω και αποφάσεις κοίτα να μην είσαι βλαξ. Να 'σαι έτοιμος για τον κολλητό σου όταν σε κράξει και να θυμάσαι μία ζωή τα λόγια σου να κάνεις πράξη, βγάλε θετικό απ' ότι σε έχει κουράσει ό,τι κι αν συμβαίνει θα περάσει. Δεν είσαι μόνος,είσαι εσύ και ο χρόνος,πριν κάμποσο καιρό ήταν μαζί σας και ο πόνος. Τότε ήταν που μόλις σας είχε αφήσει ο τρόμοςτον πήρε αγκαζέ μαζί του ο φόβος. Τελικά δεν είναι και τόσο κακό να μένεις μόνος.


Στο 'χα πει,πως στα δύσκολα όλοι φεύγουν. Έμεινες με το γιατί. Γυρνάει το μυαλό η γλώσσα δεν έχει να πει κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή, κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή.(ναι)

Στο 'χα πει,πως στα δύσκολα όλοι φεύγουν. Έμεινες με το γιατί. Γυρνάει το μυαλό η γλώσσα δεν έχει να πει κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή, κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή.


see lyrics >>

Listen to Coyote Mousa MP3 song. Mousa song from album Xafnika is released in 2023. The duration of song is 00:02:32. The song is sung by Coyote.

Related Tags: Mousa, Mousa song, Mousa MP3 song, Mousa MP3, download Mousa song, Mousa song, Xafnika Mousa song, Mousa song by Coyote, Mousa song download, download Mousa MP3 song

Comments (0)

0/500

    New Comments0

    What do you think of this song?

    +

        -   or   -

        -   or   -

        NG +234

            Please Select A Playlist

            Add New Playlist

            Share on

            Embed: Love & Light EP

            Custom Size :

            • Default
            • Desktop(300*600)
            • Mobile(300*250)

            Type :

            • HTML/HTML5 (WordPress Supported)
            Get Boomplay Premium
            for
            Payment Method
            Pay With
              Review and pay
              Order Date
              Payment Method
              Due Today
              Flutterwave
                Subscription Successful

                Congratulations! You have successfully activated Boomplay 1 Month Premium.

                Now you have access to all the features of Boomplay App.
                Payment Failed

                Please check your balance and then try again.

                You'll lose your subscription if we don't have a working payment method for your account, so please check your payment details.
                Need help? Contact Boomplay Subscription Support.
                Payment Processing...
                10 s

                Payment is being processed by . Please wait while the order is being comfirmed.

                Payment Processing
                Your order is processing, and it may take up to a few days for the service provider to handle your payment. Please kindly stay tuned and check your order status in ‘User Center’.
                About Order Status